Přednášky

Nejzajímavější místa severní a střední Dalmácie (Zadar – Split)

Datum a čas události: 04.03.2021 18:00 - 21:00 Cena (vč. DPH): 500,00 Kč Export událost

Máte-li letos v plánu plavbu v oblasti mezi Zadarem a Splitem, máme pro vás připravenu přednášku o zajímavých a atraktivních lokalitách v této části chorvatského pobřeží.

Víte, kam se vydat, pokud hledáte opuštěné romantické lokality? Jak se jmenují zátoky, kde strávíte noc sami na kotvě? Kde najdete přístavy, ve kterých máte šanci i v nejvyšší sezóně na prázdné molo? Kde hledat zajímavá místa na šnorchlování a kdy se tam vydat, aby nebyla plná turistů? Nebo se jen chcete výborně najíst v nenápadné konobě?

Naší druhé přednášce se podíváme na oblast mezi Splitem a Zadarem. Zařadíme do ní i ostrov Vis a oblast po sever Dugiho otoku. Podíváme se na plány kratších i delších plaveb, probereme, jak se vyhnout plavbě na vlnách a přitom se podívat i na vzdálený Vis. Řekneme si, co je na jednotlivých ostrovech zajímavé, na co si dát pozor, kde na turisty čeká zajímavý výhled, kam je třeba zavolat, když si chcete rezervovat místo v dobré restauraci. Nakonec nezapomeneme ani na několik míst, na kterých můžete přečkat i bouřlivé počasí.

Na svoji letní plavbu vyplujete dobře připraveni, s lokálními znalostmi starého mořského vlka. Vaše plavba bude bezpečnější a informovanější.

Cena: 500 Kč

Datum: 4. března od 18:00 do 21:00

Místo konání: online zoom meeting